БФС уволни скандалната ергенка Виктория Асенова. Брюнетката, която продължава да

...
 
БФС уволни скандалната ергенка Виктория Асенова. Брюнетката, която продължава да
Коментари Харесай

Дано и провърви в любовта, БФС уволни скандалната ергенка Виктория

 

БФС уволни скандалната ергенка Виктория Асенова. Брюнетката, която продължава да взе участие в сантименталното риалити „ Ергенът “, към този момент не работи във футболната централа.

Тя беше секретарка на изпълнителния шеф Борислав Попов и изпълняваше функционалностите на „ управител футбол и обществена отговорност “ в „ Бояна “, а преди този момент отговаряше за фен-шопа на ЦСКА 1948.

 

A post shared by Viktoriya Asenova (@viktoriya__asenova)

В своята визитка в риалитито Виктория беше показана като дама, която обича работата си, интересува се от футбол и непрестанно посещава футболни мачове. Като по-малка Виктория е упражнявала художествена гимнастика.

Вече трета година „ Ергенът “ е едно от най-гледаните и обсъждани в обществените мрежи реалити формати, напомня SafeNews. Но по-голяма част от феновете на шоуто са върли негови съперници, които осъждат както морала на участничките, по този начин и визиите на множеството девойки.

Ето какво сподели Васил Найденов за предаването “

„ Днешното потомство е възпитавано по този метод и това не е инцидентно. Това към този момент стана цялостен модел на държание – виждаме, че като има абитуриентски бал и подаръкът им е нов бюст, нос, или устни. Участничките в “Ергенът ” са извадка на част от българките, само че не на всички – популярност на Бога.Младите девойки виждат, че с цел да преуспеят би трябвало да имат богат ухажор, да им подаряват бюст, или нос и да имат кола с водач, който седи и ги чака. “

Източник: sportal

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР